torsdag, augusti 23

Ingen mat ute...

I Måndags var Svärisarna här (ja Elins föräldrar alltså). De åkte husbil och ville ta oss ut på en liten tur. Vi begav oss först till Hjälmare docka, det var ju fint. Gick omkring där lite och tog tillslut en glass som vi betalade för i kassan. Kikade runt lite på de märkliga konstverken och Elin satte igång slussen, inte den riktiga förstås utan den konstgjorda inne på museet, (museet, stavas det så?? vad fult).


Efter det så åkte vi iväg till malmön utanför Köping, där Elins mor Birgitta bestämde sig för att bada en liten stund.
Sen blev det slutet på lunchtiden och vi skulle åka in till Köping för att hitta en restaurang.
Det första vi möts av är en man som ligger på backen och lider av en hjärtattack, de är några runt omkring honom och en utför hjärt och lung- räddning. Vi står och väntar in ambulansen som ska komma, de åker in fel så jag springer efter den och leder den till rätta. Mannen som ännu lever lyfts in i ambulansen som åker därifrån.

Sen börjar vår jakt på restaurang, efter en halvtimmas vandrande i Köping finner vi inget som verkar bra eller trevligt. Så vi beger oss till Arboga, där visar det sig var stängt på Wha Too, det är stängt på stadskällaren, stängt på Ågården och stängt på Sabajtong. Vi vill inte äta pizza så efter ett kringåkande bestämmer vi oss för att äta helgrillad kyckling. Vi åker upp till Asplunds, där har de ingen idag. Vi får istället åka ner till Konsum som visar sig ha detta, och efter drygt en timmes letande, om inte mer, så lyckas vi få lite mat i magen.

Strax efter maten är det fotboll som gäller Medåker mor Whalsta b-laget. Förra matchen förlorade vi med 7-1 men den här matchen ser vi till att vinna med 3-2. Jag lyckas nästan göra ett mål, efter att blivit inbytt från min mittbacksposition till vänster ytter.

De e fint det.

1 kommentar:

Gustaf "Boban" Bobeck sa...

D är jobbigt att äta ibland... Speciellt grillat... Jaja, nu börjas d då. Den utlovade tävlingen på min blogg... Kolla in den om ca 5 timmar och vinn priser(bobeck.blogspot.com) ni aldrig trodde ni kunde klara er utan... Tack för mig, o kul att du har kommit igång igen med sidan... Ship

Powered By Blogger