torsdag, juni 14

Och alla Pingstinister sade "Nyhem"

Nyhem står och väntar på oss, japp. Varje år en vecka så fylls ju Nyhem av pingstinister och andra medlemmar och omedlemmar i kristna rörelser runt om i landet. Denna lilla håla i småland, eller västergötland. Människor vallfärdar dit med sina husvagnar och tält... och så även vi...
Elin och jag blir där hela veckan, vi har längtat efter dess start ända sen förra årets slut. Den känns viktig för oss. Det är som att komma till en oas i livet, där man verkligen kan slappna av och inte ha några krav på sig. Det är så vi känner iaf.
Vi hyr en husvagn av Rune från Mariestad för en billig penning, vi byt-lånar bil med Otto och drar ner husvagnen till gärdet där den får stå tills midsommarafton, eftersom vi ska på bröllop på midsommardagen.

Veckan som har varit har bestått av sommarkollo grejer, fixa grupperna, handla, handla, handla, kolla så att allt ordnar sig, fixa chaufförer och så där. Det är mycket att göra men det går bra.
Framför allt är det kul när man kommer till de mindre affärerna och det är omöjligt att gå ut utan rabbat eftersom de tycker kollot här i Arboga är så bra.

Vi leder serien i div. 8, efter en riktigt viktig match mot FC Sporting som låg tvåa med ett poäng under oss. Vi spelade 0-0 i första halvlek men lyckades avsluta matchen med en vinst på 3-0, själv fick jag inte många minuter spelat (börjar ju på bänken i A-laget) men det var riktigt roligt att se på matchen ändå. Fick vara inne två korta stunder i båda perioderna.

Ja men så e de, nu ska jag fortsätta packa och så där, kolla på den nya serien Robin Hood som går på fyran.

2 kommentarer:

Gustaf "Boban" Bobeck sa...

O sen får du och frugan titta förbi och få lite glass (eller så ser vi helt enkelt till att komma förbi er)... Vem vet egentligen??? Vi får la helt enkelt se vem som hinner först... Ship... Ses och hörs...

Unknown sa...

Nu får du ta och uppdatera!
Vad hände på Nyhem? Fick kungen en tårta i facet? Läckte tältet? Vilka var där och varför? Ja, det blir några nötter att knäcka!

Powered By Blogger